Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan rasar – efter sitt eget (!) tweet: ”Vansinnig”

Foto: TIMGROOTHUIS / BILDBYRÅN

Phil Foden skickade Manchester City till semifinal i Champions League.
Men glädjen hos matchhjälten övergick snabbt till ilska.
20-åringen gillade nämligen inte piken de skickade ut på Twitter mot Kylian Mbappé, skriver Daily Mail.  

I den 75:e matchminuten gjorde Phil Foden, 20, det avgörande målet som skrev slutresultatet 2-1 och Borussia Dortmund fick se sig utslagna ur Champions League. 

För Manchester City väntar nu Paris Saint-Germain i semifinalen. Fodens team som sköter hans sociala medier var då snabba med att lägga ut en bild på den engelska landslagsspelaren på Twitter med tillhörande pik riktat mot Kylian Mbappé. Till inlägget på mikrobloggen ska de, enligt Daily Mail, lagt till text och taggning av PSG:s stjärnspelare: ”@KMbappe är du redo?”. 

Företaget riskerar att tappa Foden 

Enligt den brittiska tabloiden ska det ha gjort engelsmannen ”vansinnig”, han bad sitt team att ta bort det direkt – men den hann ändå få rejäl spridning. Nu menar tidningen att företaget som hjälper Phil Foden med sociala medier riskerar att bli av med sitt uppdrag. 

Flera spelare har hamnat i blåsväder när kommunikationen varit bristfällig med deras sociala medier-team. Däribland Tottenhams andremålvakt Joe Hart som för några veckor sedan råkade ut för att hans team la ut texten ”Job done” efter att Tottenham förlorat borta mot Dinamo Zagreb i Europa League. 

Frågan har således väckts, i engelska medier, om inte Premier League-spelare borde sköta sina konton själva i stället?