Foto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIKFoto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIK
 Foto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIK
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Stjärnan i tårar – tvingas kliva av

Publicerad

Alberto Moreno inledde matchen mot Spartak Moskva strålande.

Men redan i den första halvleken tvingades han utgå med en skada – något som fick honom att bryta ut i tårar på planen.

– Vi hoppas att det inte är för seriöst, säger Jürgen Klopp på presskonferensen efter matchen.

Under flera säsonger var Alberto Moreno en syndabock i Liverpool-supportrarnas ögon. Det kulminerade när han under förra säsongen blev utkonkurrerad på vänsterbacksplatsen av mittfältaren James Milner.

– Jag kunde inte tro det. Han var mittfältare och dessutom högerfotad, har Moreno tidigare sagt.

Den här säsongen visade han dock att han är att räkna med. Hittills har han varit en av Jürgen Klopps favoritspelare – och startplatsen i Liverpool har han så gott som cementerad.

Alberto Moreno lämnade matchen i tårar

Mot Spartak Moskva fortsatte den fina formen – men i slutet av den första halvleken skulle mardrömmen vara framme. Moreno sparkade ihop med en Spartak-spelare, och spanjoren blev liggande.

Till slut tvingades han bryta matchen, och lämnade planen i tårar.

För tillfället är det oklart hur allvarligt skadad Moreno är, men klart är att matchen mot Everton på söndag är i fara.

– När han inte kan fortsätta spela antar vi att det är en svår skada, men han var lite positivare i omklädningsrummet. Så vi hoppas att vi har tur och att det inte är något allvarligt, men vi får se. Vi behöver alla våra spelare till söndagens match, säger Jürgen Klopp.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag