Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnan blev rånad mitt under matchen

Foto: Instagram
Foto: JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

I tisdags spelade Reece James för Chelsea i Champions League.

Då slog inbrottstjuvarna till.

Chelseastjärnan blev bland annat av med sina medaljer från Champions League och sommarens EM.  

”Jag hoppas att vi tillsammans kan fånga de skyldiga”, skriver James i en kommentar på Instagram.  

På fotbollsplanen hade Reece James en vår och sommar han sent kommer att glömma. Den 21-årige högerbacken inledde sommaren med att vinna Champions League med sitt Chelsea, och var en del av det engelska landslag som blev tvåa i EM. 

I tisdags spelade James för sitt Chelsea i Champions League hemma mot Zenit S:t Petersburg. De vann med 1-0.

Samtidigt slog inbrottstjuvar till mot Reece James hem. Filmer från en övervakningskamera visar hur ett fem personer tillsammans släpar ut ett kassaskåp ur huset för att lassa in det i bagageluckan av en bil. 

Reece James rånad under match

I ett inlägg på Instagram berättar Reece James att kassaskåpet bland annat innehöll hans medaljer från Champions League-finalen, EM och den europeiska supercupen. 

”Det här är medaljer jag har vunnit. Jag behöver inte de fysiska medaljerna för att bevisa det”, skriver Reece James på Instagram. 

”Trots det vill jag uppmana alla som håller på England och Chelsea att hjälpa till att identifiera de här idioterna som inte kommer att få en lugn stund eftersom bevisen mot dem är tydiga”, fortsätter Reece James i sitt inlägg.https://www.instagram.com/p/CT4iUXDofd4/