Skrattfest efter frågan till Liverpool-stjärnan

Publicerad

Här brister Liverpool-stjärnan ut i gapskratt under intervjun.

Allt på grund av ett telefonsamtal – och ett skönt svar signerat Liverpool-legendaren Jamie Carragher.

Philippe Coutinho, 25, hade stor show när Liverpool krossade Spartak Moskva med hela 7-0 (!!). I och med segern säkrade Liverpool segern i sin grupp och är därmed klara för sitt första slutspel i Champions League på nio år. 

Coutinho var planens dominant, gjorde tre mål och belönades med 9/10 i betyg av lokaltidningen Liverpool Echo.

När brassen efter matchen skulle göra en intervju med Viasats reporter Jan-Åge Fjörtoft uppstod en märklig situation.

 

LÄS OCKSÅ: Liverpool bröt nio år lång mardrömssvit

 

Med under intervjun fanns nämligen också Liverpool-ikonen Jamie Carragher, som även han jobbar för Viasat. När Fjörtoft bollade över frågan till Carragher ringde hans telefon, varpå Fjörtoft snabbt sade:

– Det är Barcelona som ringer.

Skrattfest i Viasat efter skämtet om Barcelona

En referens till den utdragna transfersaga i somras där Barcelona bjöd över en miljard för Coutinhos tjänster, men Liverpool vägrade sälja.

Skratt utbröt framför tv-kamerorna varpå Carragher sa:

– Han stannar. 

– Det var en bra kväll. Som vanligt var det fantastisk atmosfär här på Anfield. Det var en bra kväll, fyllde Coutinho i. 

I november rapporterade spansk press att en affär mellan Barcelona och Liverpool var aktuell redan i januari. Bland annat rapporterades det att Liverpool och Coutinho var överens om att spelaren skulle få lämna klubben i januari.

– Vi har pengarna att värva Coutinho, eller vilken annan spelare som helst, i januari, sa Barcelona-pampen Oscar Grau då

 

LÄS OCKSÅ: Fiaskot fullbordat - missar slutspel

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag