Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skapar stora rubriker – efter galna intervjun

Bulka i programmet ”Foot Truck”.
Marcin BulkaFoto: PRESSFOCUS/SHUTTERSTOCK / PRESSFOCUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Eden Hazard.Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Thibaut Courtois.Foto: ROLAND KRIVEC/DEFODI.DE / IMAGO/DEFODI/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
Maurizio Sarri.Foto: ELISABETTA BARACCHI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

PSG-målvakten Marcin Bulka skapar rubriker i hela fotbollsvärlden just nu.

Bakgrunden? En intervju i polsk tv.

I programmet ”Foot Truck” avslöjar han saker om stjärnor som Neymar, Kylian Mbappé, Thibaut Courtois och Eden Hazard.

– Hazard älskar pizza och hamburgare, säger Bulka.

Marcin Bulka är 20 år gammal, kommer från Polen och värvades till PSG från Chelsea inför den här säsongen. Hittills har han bara fått vakta målet i en match för PSG.

Men han skapar ändå rubriker världen över just nu.

En intervju från det polska tv-programmet ”Foot Truck” har översatts till engelska – och Bulka berättar en hel del oväntade saker om både tidigare och nuvarande lagkompisar.

Marcin Bulka säger bland annat att Real Madrid-målvakten Thibaut Courtois, som tidigare var i Chelsea, har ett ”stort ego”.

– Om han gör en tavla, då går han till tränaren efteråt och säger saker som ”backen stod inte rätt, han borde ha gjort så här och så här”. Han vill inte erkänna att han själv har gjort något fel, säger Bulka.

”Det gick för långt”

Han berättar också att den tidigare Chelsea-tränaren Maurizio Sarri (nu i Juventus) hade en väldigt speciell livsstil. Mycket kretsade kring två saker: Cigaretter och kaffe.

– Han röker tre paket cigaretter om dagen och dricker kaffe som en galning. Han kan röka ett helt paket under en kaffepaus. Jag är ärligt talat oroligt för hur länge han kan leva så där.

Marcin Bulka kliver sen in på ett lite känsligare ämne: Eden Hazard och hans vikt.

Hazard fick kritik när han kom till Real Madrid från Chelsea inför den här säsongen eftersom han ansågs vara överviktig och Bulka verkar inte direkt vara förvånad.

– Hazard älskar pizza och hamburgare, jag såg honom alltid på pizzeriorna. I Chelsea var det här inget problem, men när han kom till Real och hade lite skadeproblem… då gick det nog lite för långt med vikten.

Bulka pratar också om Angel Di Maria, som är hans lagkompis i PSG just nu. Tydligen plågas Di Maria fortfarande av att han inte lyckades i Manchester United, där han spelade säsongen 2014/2015.

– Han hatade verkligen sin tid i Manchester United, han har inga fina minnen från den tiden. Så fort United dyker upp på någon tv-skärm så byter han kanal direkt.