Lisa Dahlkvist. Foto: Icon SportLisa Dahlkvist. Foto: Icon Sport
Lisa Dahlkvist. Foto: Icon Sport
Caroline Seger. Foto: Andre FerreiraCaroline Seger. Foto: Andre Ferreira
Caroline Seger. Foto: Andre Ferreira

Seger och Dahlkvist kammade noll i CL

Publicerad

PSG - med Caroline Seger och Lisa Dahlkvist i startelvan - dominerade totalt med Barcelona.

Men det franska stjärnlaget fick nöja sig med 0-0.

I den första kvartsfinalen i Champions League-spelet fick Lisa Dahlkvist och Caroline Seger chansen från start borta mot Barcelona.

Men det var inte riktigt Parislagets dag.

Matchen blev först uppskjuten då en katt på något sätt hade tagit sin in på planen och bestämt sig för att stanna där. Och när matchen väl kom i gång så ville det sig inte för PSG.

För trots att katten inte var svart så var det som att fru fortuna inte log mot det franska huvudstadslaget.

PSG sköt hela 12 skott jämfört med Barcelonas två, men väldigt få träffade mål. Skyttedrottningen Anja Mittag hade verkligen inte dagen och fick lämna planen efter 66 minuter. Caroline Seger spelade hela matchen medan Lisa Dahlkvist klev av precis i slutet av 0-0-matchen.

Ingen viktoria för något av lagen - men fördel för PSG spelmässigt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag