Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanchez varnades från bänken när Barça vann

Foto: Viasat
Foto: Viasat
Foto: Viasat

Luis Suárez gjorde båda målen för Barcelona när laget besegrade Inter. 

Samtidigt utspelades märkliga scener – när Alexis Sanchez fick gult kort från bänken.

FC Barcelona fick bara med sig en poäng från den första gruppspelsmatchen i Champions League, efter 0-0 borta mot Dortmund. 

Barça fick en tuff start på onsdagens hemmamöte med Inter, när Lautaro Martinez kliniskt skickade in 1-0 redan efter tre minuter. 

Men Barcelona skulle vända och vinna. I den 58:e minuten kvitterade Luis Suárez efter ett kanonskott. Och med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid satte Suárez det avgörande 2-1-målet, framspelad av Lionel Messi. 

Alexis Sanchez varnad från bänken

Däremellan utspelade sig märkliga scener. Chilenaren Arturo Vidal varnades efter en hård satsning. Direkt efter den situationen begav sig domaren bort till Inters bänk, fortfarande med det gula kortet i handen. Det visade sig att han hade för avsikt att visa upp det för Alexis Sanchez, som precis bytts ut och satt på bänken. Vad Sanchez gjort för att förtjäna varningen är oklart. 

Barcelona vann med 2-1 och ligger tvåa i sin grupp. 

– Det var ett väldigt svår match, vi vet hur de spelar. Vi är verkligen glada för tre poäng. Ibland gör du assist, ibland gör du mål. Om vi fortsätter så här har vi en väldigt bra chans, säger matchhjälten Luis Suárez i Viasat.