Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så lurade hon alla före nakenkuppen

Foto: PRO SHOTS PHOTO AGENCY / PRO SHOTS/SIPA USA SIPA USA
Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS BILDBYRÅN

Kinsey Wolanski, 22, trendade lavinartat i sociala medier efter att hon stormat in på planen i Champions Legaue-finalen.
Nu släpps en video där hon berättar om timmarna innan: 

– Det kommer att vara mycket vakter där och jag kommer att vara själv. Men just nu är jag lugn.

Drygt 20 minuter in i Champions Legaue-finalen mellan Liverpool och Tottenham rusade en kvinna iklädd baddräkt in på planen. Hon omhändertogs snabbt av vakter och kort därpå visade det sig vara en kupp genomförd av 22-åriga supermodellen Kinsey Wolanski från USA. 

Aktionen trendade överallt i tidningar och sociala medier, och Wolanskis Instagram-konto växte med två miljoner följare. 

Nu berättar Wolanski om timmarna innan:

– Jag tror att jag kommer att klara av att genomföra det, säger hon i en video som är inspelad tillsammans med hennes kontroversielle pojkvän, Vitaly Zdorovetskij.

”Jag mediterade imorse” 

Youtube-profilen Vitaly Zdorovetskij ligger bakom Vitaly Uncensored, den kanal som Wolanski promotade under planstormningen. Sändningstiden som Wolanskis exponering skedde på beräknas, enligt experter vara värd cirka 38 miljoner kronor. 

Tillsammans har nu det skandalomsusade paret spelat in en video. Där berättar Vitaly om hur han själv måste skaffa sig en förklädnad för att ta sig in på arenan. 

Det då han är bannlyst från sportarenor efter tidigare planstormningar. Däremot har han fullt förtroende för att hans flickvän ska lyckas med samma uppdrag. 

– Det kommer att vara mycket vakter där och jag kommer att vara själv. Men just nu är jag lugn. Jag mediterade i morse. Jag har kontroll över mina känslor, säger Wolanski när de diskuterar aktionen.

Kinsey Wolanski i videon som avslöjar hur kuppen gick till Foto: Youtube

Hjälpen från läktaren 

Videon visar sedan hur Kinsey Wolanski stormar in på planen och Vitalys glädjevrål när hon lyckas. 

– Jag kan inte ens förstå vad som hände. Jag förstår inte att jag var inne på planen. Jag lyckades överkomma alla mina rädslor, säger hon överlycklig i videon. 

I The Sun har även 36-åriga supportern Peter Beaumont, klivit fram som personen som tog hand om Kinseys mobil och filmade aktionen från läktaren. 

– När hon sa att hon skulle springa in efter 25 minuter i matchen så sa jag ”Ta inte av dig kläderna om Liverpool har övertaget”, säger han till tidningen. 

Beaumont ska sedan ha belönats av Vitaly Zdorovetskij  med drygt 1600 kronor.