Foto: PAUL WHITE / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: PAUL WHITE / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: PAUL WHITE / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: FRANCISCO SECO / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: FRANCISCO SECO / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: FRANCISCO SECO / AP TT NYHETSBYRÅN

Ronaldo svarade Messi – med egen målsuccé

Publicerad

Ronaldo är tillbaka och det med besked, två mål blev det idag mot Apoel Nicosia i Champions League-premiären.

– Han är en maskin, säger Bojan Djordjic i Viasats sändning.

Christiano Ronaldo är avstängd från La Liga för att ha knuffat en domare,  men det hindrade inte portugisen från att göra succé i säsongspremiären av Champions League. Favorittippade Real Madrid tog en enkel seger mot cypriotiska Apoel, 3-0 blev resultatet.

Matchens första mål kom efter 12 minuter på ett snyggt framspel från Gareth Bale. Hans andra mål kom i minut 51 på straff.

– Eftersom Messi började säsongen strålande vill han också vara med, säger Bojan Djordjic.

Mittbacken Sergio Ramos satte 3-0 till Real Madrid med en fin cykelspark. 

Ronaldo har redan gjort fler mål än någon annan i Champions League, och i dag drygade han ut avståndet till Messi som ligger på andra plats i den tabellen med två mål till. Han har nu gjort 107 mål i Champions League, Messi ligger på 96.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag