Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real slår ut Liverpool – trots Salahs chanser

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: JON SUPER / AP TT NYHETSBYRÅN

Liverpool var piskat att vinna hemma mot Real Madrid efter 3-1-förlusten på bortaplan.

Men trots flertalet målchanser slutade matchen mållös och Real Madrid gick vidare till semifinal.

Real Madrid vann den första kvartsfinalen hemma mot Liverpool med 3-1. På Anfield i Liverpool var de rödklädda Liverpoolspelarna piskade att vinna under onsdagskvällen.

Liverpool jagade ivrigt ett tidigt ledningsmål. De radade upp ett flertal chanser, men nätet bakom Thibaut Courtois i Real Madrid-målet stod intakt hela den första halvleken. 

Liverpool hade det större bollinnehavet och Real Madrid satsade på omställningar via den vindsnabbe Vinicius Junior i anfallet. 

Inget mål trots flera målchanser

I den andra halvleken slutade inte jakten på ett ledningsmål. Real Madrid var fortsatt farliga i omställningarna, samtidigt som Liverpool flitigt jagade det viktiga förstamålet.

Matchen såg ut att gå mot ett oavgjort 0-0-resultat, vilket skulle innebära att Real Madrid går vidare.

Trots fortsatta Liverpool-chanser från den stora stjärnan Mohamed Salah, lyckades de aldrig göra hål på Real Madrid. Matchen slutade mållös och Liverpool blev utslagna samtidigt som Real Madrid gick till semifinal.