Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real Madrid desperata – överklagar beslutet

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: YANNIS HALAS VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/FOCUS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Real Madrid föll hemma mot Manchester City i den första åttondelsfinalen.

Nu är de desperata.

Klubben kommer överklaga det röda kortet på Sergio Ramos, enligt Cadena SER.

Sergio Ramos åkte på karriärens 26:e röda kort då han inte hängde med Gabriel Jesus.

Strax innan hade Manchester City chockat Santiago Bernabéu med två snabba mål, först genom Jesus, sen genom Kevin De Bruyne som var iskall från elva meter.

Real Madrid riskerar nu att åka ur Champions League redan i åttondelsfinalen – för andra året i rad. Laget föll nämligen med 1-2 under onsdagskvällen och är piskade att vinna returen i Manchester för att ens ha chansen att avancera till kvartsfinal.

Uppgifter: Real överklagar Ramos röda kort

Och det ska genomföras utan lagets store ledare och mittback, den fyrfaldige Champions League-mästaren Sergio Ramos. Men tränaren Zinedine Zidane ska inte ha gett upp hoppet om att få med Ramos till matchen i England.

Enligt den spanska radiokanalen Cadena SER är Real Madrid desperat inför den andra åttondelsfinalen och rapporterar under torsdagseftermiddagen att klubben kommer överklaga det röda kortet.

Sergio Ramos var inte ensam om att vara oförstående till domslutet. Enligt lagkamraten Vinicius Junior hade Jesus tidigare under matchen gått över gränsen mot Ramos precis innan brasilianarens 1-1-kvittering.

– Hela arenan såg att Gabriel Jesus knuffade Ramos. Vi får dåliga domslut mot oss. Vi är klubben med flest Champions League-titlar och det kommer alltid vara så. Det var en väldigt tydlig överträdelse och jag kan inte förstå hur han inte kunde blåsa där, säger Vinicius Junior.

Tränaren Zinedine Zidane:

– Vi var bra i 70 minuter. Nu måste vi åka dit och vinna om vi vill gå vidare. Vi hade behövt ytterligare tio minuter av koncentration och i slutändan fick vi betala för det.