Foto: ANTHONY BIBARD / ANTHONY BIBARD / FEP / PANORAMIC PANORAMICFoto: ANTHONY BIBARD / ANTHONY BIBARD / FEP / PANORAMIC PANORAMIC
 Foto: ANTHONY BIBARD / ANTHONY BIBARD / FEP / PANORAMIC PANORAMIC
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/JAN HUEBNER/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBHFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/JAN HUEBNER/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/JAN HUEBNER/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

PSG:s supertrio förnedrade Celtic

Publicerad

Neymar, Mbappé och Cavani.

PSG:s nya supertrio levererade direkt i Champions League-premiären.

Alla tre gjorde mål redan i den första halvleken mot Mikael Lustigs Celtic.

 

Se målen i spelaren ovan.

Att Paris Saint-Germain inte har legat på latsidan under sillysommaren har inte undgått någon.

Kylian Mbappé och Neymar, som tillsammans med Edinson Cavani utgör en hypergiftig anfallstrio, har redan levererat i den franska ligan och under tisdagen gjorde de PSG-debut i Champions League på Celtic Park i Glasgow.

Och det blev succé direkt.

Neymar sprintande förbi det grönvita försvaret och tryckte in 1-0.

Kylian Mbappé höll sig framme i straffområdet och dunkade upp 2-0 i nättaket.

Edinson Cavani? Han var kylan själv från straffpunkten.

Redan efter 40 minuters spel hade samtliga i PSG:s supertrio levererat mot Celtic, där Mikael Lustig tog plats i mittförsvaret.

GUIDE: Spelschemat i Champions League 17/18 – allt du behöver veta

Mikael Lustig med självmål

Men olyckan var långt ifrån över för det skotska storlaget.

I den andra halvleken gjorde Mikael Lustig självmål och Edinson Cavani fastställde slutresultatet 5-0.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag