Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN

Bilderna får United- fansen att blunda

Publicerad

CL-premiär och bindeln runt armen.

Men det blev bara 17 minuter på planen för Paul Pogba, som lämnade med kryckor.

Nu kan han bli borta i sex veckor, skriver Daily Mirror.

– Min erfarenhet säger att det är baksida lår, säger José Mourinho efter matchen.

 

Se händelsen i spelaren ovan.

Manchester United är tillbaka i Champions League.

Så är också Paul Pogba.

Men den franske superstjärnan fick en mardrömstart på årets CL-säsong då han tvingades kliva av Old Traffords gräsmatta redan efter 17 minuters spel i premiären mot Basel.

Efter en närkamp med en Basel-spelare satte sig 24-åringen i gräset och grimaserade illa. Pogba försökte spela vidare, men smärtorna var för svåra och när klockan stod på 17 minuters spel bytte José Mourinho ut Pogba till förmån för belgaren Marouane Fellaini.

– Det ser ut som en sträckning, så det är nog inget allvarligt. Men det finns ju ingen anledning at chansa vidare, säger Viasats expertkommentator Martin Åslund i sändningen.

GUIDE: Spelschemat i Champions League 17/18 – allt du behöver veta 

Fellaini kom in och gjorde mål

Och den stundom bespottade Fellaini tackade Mourinho för förtroendet genom att sätta 1-0 till Manchester United med tio minuter kvar att spela av den första halvleken.

– Mourinho har vid flera tillfällen försvarat Fellaini och sagt att han är viktig för honom och nu får han göra mål direkt, säger kommentatorn Niklas Holmgren i Viasat.

I den andra halvleken nådde Romelu Lukaku hägst på en hörna och nickade in 2-0 till Premier League-laget – hans första CL-mål i United-tröjan. Matchen slutade med seger 3-0 för Manchester United efter att Marcus Rashford noterats för sitt första CL-mål.

Efter segern pratade José Mourinho om Paul Pogba, som lämnade arenan med hjälp av kryckor.

– Om jag ska vara ärlig så vet jag ingenting. Men baserat på erfarenhet, bara genom att titta och känna så tror jag att det är den skada i baksida lår, hur stor eller liten den är vet jag inte, säger han.

Enligt Daily Mirror riskerar Paul Pogba att bli borta i sex veckor.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag