Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Piken till Ljungberg direkt på nya jobbet

Då skickade Jamie Carragher en pik till Ljungberg.
Foto: Viasat
Fredrik Ljungberg - ny expert i Viasat.
Foto: Viasat

Viasat har landat en ny tung värvning. När kanalen sänder Champions League-fotboll på tisdagskvällen sitter Fredrik Ljungberg i studion som ny expert.

Då levererar förre Liverpool-backen, som också jobbar för kanalen, ett råd till svensken:

– Snacka inte skit, säger han i sändningen och skrattar.

I september stod det klart att Viasat värvat Liverpool-ikonen Jamie Carragher som ny expert i samband med kanalens Champions League-sändningar.

Nu har Viasat presenterat ett nytt tungt namn och det är en av Sveriges främsta spelare genom tiderna i Fredrik Ljungberg. 

Ljungberg: "Det ska bli jättekul"

– Jag är inte så ofta i Sverige längre och det ska bli jättekul att komma hem och dela med mig av min passion för fotboll, säger Ljungberg.

Ljungberg fortsätter:

– Inte funnits tillfälle och inte passat tidigare. Men nu får jag komma till Sverige och prata lite svenska också, säger han.

https://twitter.com/viaplay_se/status/966026505959682051

Carraghers råd till Ljungberg

MTG:s sportchef Per Nunstedt är mycket belåten över att hälsa den svenske fotbollsikonen välkommen.

– Det här höjer temperaturen på vår fotbollsredaktion. Fredriks meriter i Arsenal talar för sig själv och han kommer dessutom med färska tränarögon från sin sejour i Bundesliga. Nu brinner han för att också gå ”all in” i rollen som expert, säger Nunstedt

Viasat är på plats när Chelsea möter Barcelona på Stamford Bridge i kväll. 

På innerplanen intervjuade kommentatorn Niklas Holmgren förre Liverpool-spelaren Carragher som skickade ett skämtsamt tips till Ljungberg gällande vad han behöver tänka på som expert i tv:

– Snacka inte skit, svarade Carragher med ett stort leende.