Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oväntade vändningen efter planstormningen

Kinsey Wolanski stormade planen under Champions League-finalenFoto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS BILDBYRÅN

Supermodellen Kinsey Wolanski fick två miljoner nya följare efter att ha stormat planen under Champions Leauge-finalen.

Nu har hennes Instagram-konto blivit hackat.

”Det här har varit de galnaste 24 timmarna i mitt liv”, skriver Wolanski på Twitter.

Tjugo minuter in i finalen mellan Liverpool och Tottenham kom en kvinna inspringande på planen och fick omhändertas av vakter. Ganska snabbt visade det sig att det handlade om den 22-åriga supermodellen Kinsey Wolanski från USA.

Och sen tog allting fart i sociala medier.

Runt två miljoner följare ramlade in på Wolanskis Instagram-konto.

– Jag mår så bra just nu och är så tacksam, det är nästan så att jag börjar gråta, förklarade hon i en video på Instagram i går.

– Jag gjorde det här för att jag ville pusha mig själv att gå utanför trygghetszonen, jag älskar den känslan, när adrenalinet stormar och man bara göra galna grejer. Men jag trodde aldrig att det här skulle bli så stort och att jag skulle få det här stödet. Tack! Jag älskar er alla!

Kinsey Wolanski förs ut från planenFoto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Kontroversiell pojkvän

Nu har allt dock tagit en oväntad vändning. Kinsey Wolanskis konto har blivit hackat och nedstängt.

”Jag har aldrig använt Twitter förut, men jag kommer göra det nu för mitt Instagram-konto har blivit hackat”, skriver Wolanski på Twitter.

”Det här har varit de galnaste 24 timmarna i mitt liv.”

https://twitter.com/KinseyWolanski/status/1135171764525424641?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1135171764525424641&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news.com.au%2Fsport%2Ffootball%2Fchampions-league-streaker-heartbroken-after-instagram-twist%2Fnews-story%2F28ee5e23f343e82542b2825667245c13

Kinsey Wolanski är tillsammans med den kontroversielle YouTube-stjärnan Vitalij Zdorovetskij, som själv stormade planen under VM-finalen 2014. Han var på plats under finalen i lördags.

”Eftersom jag är bannlyst från alla arenor, blev jag tvungen att klä ut mig för att se min flickvän streaka Champions League finalen”, skriver han på Instagram.

Den exponering som Kinsey Wolanski fick under finalen var värd omkring 38 miljoner kronor i reklamtid, enligt ekonomireportern Darren Rovell.

Hon väntas nu bli portad från alla fotbollsarenor, precis som sin pojkvän.