Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mardrömsbilderna för Bayern i finalen

Jerome Boateng tvingades avbryta Champions League-finalen.Foto: Viaplay
Boateng haltar ut.Foto: Viaplay

Bayern München drabbades av ett avbräck tidigt i Champions League-finalen.

Jerome Boateng blev liggande på planen och fick halta ut efter 25 minuters spel.

In kom i stället Niklas Süle.

Det blev en svängig inledning med flera chanser i Champions League-finalen mellan Bayern München och Paris Saint-Germain.

Matchen stannade dock upp ett ögonblick när Jerome Boateng blev liggandes på planen halvvägs in i första halvlek. 

– Det där ser inte bra ut, säger kommentatorn Anders Bjuhr i TV6.

Boateng, som tog sig mot ljumsken, fick läkarvård men kunde inte fortsätta. In kom i stället Niklas Süle som också haft skadeproblem.

– Det ska inte vara någon enorm försvagning. Frågan är bara hur mycket ringrost han har kvar efter sitt skadeavbrott, säger Anders Bjuhr.

Het inledning av Champions League-finalen

Det blev annars en intensiv inledning på finalen.

Matchens första riktigt heta målchans kom i den 19:e minuten när Neymar avslutade i fritt läge mot Manuel Neuer efter att Kylian Mbappé spelat fram honom. Men Neuer gjorde sig stor i målet och styrde undan bollen med en enhandsräddning.

Några minuter senare var det kvitterat i stora chanser när Robert Lewandowski vände runt i straffområdet och skickade bollen i Keylor Navas högra stolpe.

Därefter hade både Ángel di Maria och Ander Herrera farliga skott innan Robert Lewandowski testade Keylor Navas med en hård nick framför mål.

Skadan till trots lyckades Bayern München vinna finalen efter ett nickmål av Kingsley Coman en kvart in i andra halvlek.

Här missar Neymar ett jätteläge i finalen