Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mardrömmen: Salah missar returmatchen

Foto: SCOTT HEPPELL / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: SCOTT HEPPELL / REUTERS BILDBYRÅN

Liverpool blir utan Mohamed Salah i Champions League-returen mot Barcelona.

Det har tränaren Jürgen Klopp bekräftat för spanska medier. 

Liverpool lyckades ta trepoängaren som höll liv i titelstriden med Manchester City, men slutsekunderna mot Newcastle bjöd också på nedslående bilder för supportrarna.

Vid ställningen 2-2 mot Newcastle gick Liverpools skyttekung Mohamed Salah upp i en luftduell med hemmalagets målvakt Martin Dubravka.

Egyptiern knockades i duellen och föll handlöst mot gräset där han slog i bakhuvudet. Han fick bäras ut på bår, och tränaren Jürgen Klopp meddelade att Salah skulle undersökas.

Salah missar Barcelona-matchen

– Vi får se hur det är med honom. Läkaren var tvungen att fatta ett beslut och det blev att han (Salah) skulle av planen. När vi kom in i omklädningsrummet satt han där och hade kollat på matchen. Han var okej, men vi får invänta resultaten från undersökningen, sa Klopp.

Liverpool får i alla fall klara sig utan Salah i sin returmatch mot Barcelona i Champions League. Det första mötet slutade 3-0 till spanjorerna, som nu alltså får än bättre chanser att avancera vidare till finalen. 

– Det är en hjärnskakning. Mo får inte spela, även om jag hade velat. Han är okej, men det räcker inte för läkarna. Han kommer att kunna spela i helgen, säger Klopp enligt Daily Mail. 

Inte heller Roberto Firmino kommer att kunna spela mot Barcelona. 

Liverpools avslutar Premier League hemma mot Wolverhampton.