Foto: ANDREW YATES / IMAGO/SPORTIMAGE/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBHFoto: ANDREW YATES / IMAGO/SPORTIMAGE/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
 Foto: ANDREW YATES / IMAGO/SPORTIMAGE/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
Foto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIKFoto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIK
 Foto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIK

Lindelöf hyllas stort efter Uniteds seger

Publicerad

Victor Nilsson Lindelöf fortsätter att övertyga i Manchester United.

Efter Uniteds seger mot CSKA Moskva får "VNL" ånyo fina betyg i England.

"Hans självförtroende växer för varje match", skriver Manchester Evening News som ger svensken en sjua i betyg.

Victor Nilsson Lindelöf har hittat formen under senhösten och början av december.

Från att ha haft svårt att ta plats på bänken har "VNL" etablerat sig som en av Uniteds tryggaste försvarare och blev utnämnd till matchens lirare när Manchester United slog Brighton på Old Trafford den 25:e november.

När United tog emot CSKA Moskva i den avslutande omgången av Champions Leagues gruppspel bildade "VNL"  trebackslinje med Daley Blind och Chris Smalling. Och efter 2-1 seger får 23-åringen fina betyg i England.

 

LÄS OCKSÅ: Lindelöfs viskning bakom segern?

 

Fina betyg för Lindelöf efter segern

"Svenskens självförtroende växer för varje match som går. Lindelöf låter mycket mer i försvaret och tar med sig bollen framåt oftare", skriver Manchester Evening News och belönar Lindelöf betyget sju av tio. 

Av Daily Mail får Lindelöf lite lägre betyg, sex och en halv av tio. 

I sociala medier får Lindelöf mycket beröm av Unitedsupportar. Flera säger sig ha ändrat uppfattning om den svenske mittbacken, från att tvivla på hans kapacitet till att imponeras av Lindelöfs passningsfot. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag