Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindelöf hyllas efter Uniteds uppvisning

Foto: JON SUPER/SHUTTERSTOCK / JON SUPER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United körde över RB Leipzig. 

Då hyllas Victor Lindelöf. 

”Hans starka form fortsätter”, skriver Manchester Evening News och ger honom en åtta i betyg. 

Förra årets Champions League-seminfinalist RB Leipzig kom på besök till Old Trafford. De åkte hem med noll poäng – och fem insläppta mål. 

Manchester United tog andra raka segern efter ett hattrick av Marcus Rashford. 

Victor Lindelöf, som enligt tidigare rapporter, skulle missa matchen, spelade 90 minuter. Efter matchen hyllas den svenske mittbacksstjärnan stort. 

”Hans starka form fortsätter. Ytterst nära felfri mot ännu ett svårt motstånd. Han gjort även anmärkningsvärda offensiva löpningar med bollen”, skriver Manchester United Evening News och ger honom en åtta i betyg. 

”Var briljanta när de kom in”

”Det krävdes mycket koncentration. Lindelöf hade koll på Leipzigs konstanta rörelser”, skriver The Independent och ger honom också en åtta i betyg. 

Lindelöf får även höga betyg av The Express och Daily Mirror. Båda tidningarna ger svensken en sexa i betyg. 

Själv var han förstås nöjd. 

– En bra match från vår sida mot ett tufft motstånd. Vi håller nollan och gör många mål. Marcus Rashford och Bruno Fernandes var briljanta när de kom in. Det är skönt att ha duktiga spelare på bänken, säger Victor Lindelöf i Viaplay.