Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Leo Messi rasar – efter scenerna på Camp Nou

Foto: KIERAN MCMANUS/BPI/REX / KIERAN MCMANUS/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: BAGU BLANCO/BPI/REX / BAGU BLANCO/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Philippe Coutinho byttes ut.

Och buades ut.

Nu reagerar Lionel Messi på Barça-fansens beteende under matchen mot Liverpool.

– Det är fult att göra så mot en vän, säger han.

Det speglade inte matchen.

Men Barcelona körde över Liverpool med 3-0 och stormar mot Champions League-final.

Lionel Messi blev, som så många gånger förr, den avgörande faktorn för katalanerna, som fick se sin superstjärna stänga matchen på Camp Nou med två sena fullträffar.

Hans 599:e och 600:e som senior.

Det andra var ett sanslöst drömmål.

– Det var fantastiskt att den (frisparken) gick in. Jag sökte det hörnet och hade tur att den gick in, säger Messi enligt AS. 

En halvtimme tidigare var stämningen inte alls lika god. Barcelona ledde förvisso med 1-0, men det var gästerna Liverpool som förde spelet och ett kvitteringsmål såg ut att stå för dörren. Tränaren Ernesto Valverde bestämde sig då för att byta ut Philippe Coutinho till förmån för Nelson Semedo.


LÄS MER: Hyllningarna till Messi: ”Han är makalös” 

Messis ilska mot publiken: ”Fult att göra så”

Den förre Liverpoolstjärnan Coutinho har inte alls nått samma höjder i Barcelona och vid flera tillfällen har den katalanska publiken visat sitt missnöje genom att bua ut brassen.

Det gjorde de nu också.

Något som får Lionel Messi att reagera negativt. Superstjärnan gestikulerade mot fansen för att få dem att sluta med sina visselorkaner och efter 3-0-segern förklarar han varför.

– Vi är i ett väldigt avgörande skede och vi måste vara mer enade än någonsin. Vi sa inför säsongen att vi skulle göra det här tillsammans. Det här är inte rätt läge att kritisera någon, vi måste stå enade och göra det här tillsammans, säger Messi och fortsätter:

– Det är fult att göra så mot en vän. 


FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger