Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kritiken efter förlusten: ”Vi känner oss som skit”

Ander Herrera var besviken efter PSG:s finalförlust.Foto: MATTHEW CHILDS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: POOL / REUTERS BILDBYRÅN

PSG–produkten Kingsley Coman avgjorde CL–finalen för Bayern München med matchens enda mål. 

Efter matchen var Parislagets Ander Herrera helt knäckt.

– Vi känner oss som skit, säger han till RMC Sport.

Efter att ha satsat sammanlagt 40 miljarder på diverse nyförvärv befann sig så Paris Saint–Germain i sin första Champions League–final. 

Där ställdes man mot säsongens gigant Bayern München, med bland andra PSG–produkten Kingsley Coman i startelvan – mittfältaren lämnade Parisklubben för Juventus 2014 då konkurrensen i det stjärntäta laget var alldeles för stor. 

I augusti 2020 kom revanschen för 24–åringen som med matchens enda mål såg till att Bayern München tog sin sjätte Champions League–titel i klubbens historia. 

Herrera kritisk efter förlusten

Vild glädje i den tyska giganten, men desto mer krökta nackar i PSG.

Ander Herrera var kanske mest besviken av alla. 

– Vi känner oss som skit. Vi behöver tänka, reflektera. Vi har uppnått något av ansenlig värde för klubben och supportrarna. Ingen finner några ord. I morgon (i dag måndag) får vi tänka på vad vi har gjort, och sakerna som vi kunde gjort tillsammans. Vi ska försöka ta oss tillbaka till finalen. Vi kommer inte att kasta bort det vi har gjort, säger mittfältaren till RMC Sport och fortsätter: 

– Det är en final, om du inte gör mål... Vi hade fem eller sex chanser, men å andra sidan hade de stor kvalitet. Vi måste hålla samman, och från och med lördag börja jaga nästa dröm, säger spanjoren.