Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Klopp rasande ”Du är ingen trevlig person”

Foto: APOLONIO CABALLERO MANUECO/SHUTTERSTOCK / APOLONIO CABALLERO MANUECO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO
Foto: OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK / OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Liverpool besegrade Atletico Madrid på bortaplan med 3-2 i stormötet. Efterspelet skulle dock handla om något annat.

Liverpools tränare Jurgen Klopp hamnade efter matchen i en dispyt med en reporter som påstod att Klopp var arg efter slutsignalen innan han lämnade intervjun, uppenbart irriterad.

 – Nu är jag arg på grund av dina frågor, säger Klopp i intervjun på Cmore.

Efterspelet efter Liverpools tunga seger i Madrid skulle komma att handla om något helt annat än just matchen. 

Klopp hamnade i den mixade zonen i en het ordväxling med en spansk reporter, detta efter att reportern frågat varför Klopp varit så arg i samband med att slutsignalen ljöd. Många uppmärksammade att Atletico Madrids tränare Diego Simeone inte ville skaka hand med Klopp efter matchen, utan valde i stället att springa rakt ner i spelartunneln. 

Till BT Sport säger Klopp:

 – Vi gillar det inte men situationen är klar, jag vill skaka hans hand. Hans reaktion, precis som min, var inte så bra. Nästa gång vi träffas kommer vi definitivt skaka hand, det var ingenting. Han var så klart arg, inte på mig utan på matchen. Det är ingenting annat.

”Inte en trevlig person”

Den spanske reportern påtalar att Klopp borde vara glad för att hans lag precis vunnit, varpå den tyske tränaren ryter ifrån:

– Varför var jag arg? Kom igen, jag är inte en sådan idiot att jag inte förstår att du kan klämma in en liten sådan fråga här. Jag var inte arg överhuvudtaget. Kolla själv. Att du vill göra en story på det, det förstår jag. Jag ville skaka hans hand, han ville det inte. Han är känslomässig, jag är känslomässig och du är inte en trevlig person för att du försöker göra en grej av det. Du sa att jag var arg, men när var jag arg? Nu är jag arg på grund av dina frågor.

Klopp valde sedan att lämna intervjun, märkbart irriterad över situationen.

ANNONS: Streama UEFA Champions League - bara på Telia och C More.