Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kheira Hamraoui stängs av efter slagsmål i PSG

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/PANORAMIC IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: ALBERT GEA / BILDBYRÅN

Kaoset i Paris Saint-Germain fortsätter.

Kheira Hamraoui har nu stängts av från laget – dagar före Champions League-returen.

Anledningen? Storbråk och slagsmål på en träning.

PSG skakas av en ny skandal inför returen av Champions League-semifinalen mot Lyon i helgen efter att ha förlorat med 2–3 i det första mötet.

I händelsernas centrum står återigen 32-åriga Kheria Hamraoui. Mittfältaren ska den här gången ha hamnat i ett storbråk på en träning med laget inför det första mötet med Lyon och därefter stoppas från att få vara med i matchen.

I bråket, som enligt Le Parisien utvecklades till slagsmål, ska också PSG-spelarna Sandy Baltimore, Kadidiatou Diani och Marie-Antoinette Katoto ha varit inblandade. Orsaken till bråket är oklart men Hamraoui ska bland annat ha utdelat förolämpningar mot Baltimore, skriver franska Eurosport.

När hon dök upp på träningsanläggningen på tisdagen möttes hon av flera högt uppsatta ledare inom PSG, däribland sportchefen Leonardo. Efter det fick hon veta att hon inte var välkommen på träningar med laget den här veckan längre.

Spelare pratar inte längre

PSG går nu mot att göra sig av med Hamraoui helt och hållet, skriver Le Parisien. Ledningen uppges enligt den franska tidningen vara medveten om att stämningen är ”explosiv” inom gruppen efter skandalen som skakade klubben i november.

Hamraoui ska då ha blivit misshandlad av flera maskerade män i en bil, vilket lagkamraten Aminata Diallo sedan anklagades för att ha legat bakom. Diallo frisläpptes dock utan åtal.

Le Parisien skriver att den händelsen fortfarande påverkar laget och att flera spelare inte längre pratar med varandra. Att stänga av Hamraoui är därför ett sätt att försöka lugna ner situationen, rapporterar tidningen.