Harry Kane behöver prestera på topp mot Juventus. Foto: STEFANO GNECH / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENSTHarry Kane behöver prestera på topp mot Juventus. Foto: STEFANO GNECH / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENST
Harry Kane behöver prestera på topp mot Juventus.  Foto: STEFANO GNECH / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENST
Chiellini har en svår utmaning när han ställs mot Harry Kane. Foto: STEFANO GNECH / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENSTChiellini har en svår utmaning när han ställs mot Harry Kane. Foto: STEFANO GNECH / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENST
Chiellini har en svår utmaning när han ställs mot Harry Kane.  Foto: STEFANO GNECH / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENST

Hyllningen: ”Kane lika bra som Messi och Ronaldo”

Publicerad

Juventus tar emot Tottenham i kvällens Champions League-batalj. Den italienske veteranen Giorgio Chiellini uttalar sig nu om Harry Kane och han är ett fan av britten. 

– Kane är en av de bästa i världen, han är uppe på nivån med Messi, Ronaldo och Neymar, säger Chiellini inför matchen. 

Juventus möter Tottenham i vad som är en av de mest omtalade matcherna på förhand i Champions League-slutspelet. En härlig match i matchen blir mellan 33-årige Giorgio Chiellini och Tottenhams anfallsstjärna Harry Kane. 

Chiellini menar att det inte går att sätta ett pris på Englands anfallare. 

– Kane är nu en av de toppspelarna i världen. De senaste åren, med alla mål han gjort, har han varit på nivå med de allra bästa, säger Giorgio Chiellini inför matchen enligt The Sun. 

– Messi, Ronaldo, Neymar - Kane har varit på den nivån. Han är en av de spelarna som är oersättliga och jag är säker på att Tottenham kommer göra allt de kan för att behålla honom. 

Tror att Kane kommer säljas

Samtidigt varnar italienaren Spursfansen för vad som händer dagen där Real Madrid ringer. 

– Det kommer handla om stora summor men när någon av de 4-5 stora klubbarna vill ha en spelare, brukar de oftast få den, säger Chiellini. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag