Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här får Guardiola ett galet utbrott

Foto: Viasat
Foto: Viasat
Foto: Viasat

Pep Guardiola var rasade i den första halvleken mot Atalanta i Champions League. 

Sedan hade Manchester City show – och vann med 5-1. 

Manchester City fick en tuff start på tisdagens hemmamöte med Atalanta i Champions League. Efter en knapp halvtimme spelad satte Fernandinho in en klumpig tackling på Ruslan Malinovskij i eget straffområde, och domaren blåste för straff. 

 Malinovskij tog hand om straffen, och satte enkelt 1-0. Men City kunde vända underläget på bara några minuter, efter två snabba mål av Sergio Aguero. 

I slutet av halvleken tog sig City-backen Rodri för en baksida och satte sig ner på planen – det stod klart att Pep Guardiola skulle behöva göra ett ofrivilligt byte. John Stones instruerades att göra sig redo, och kort därefter syntes hur City-tränaren gav den engelske backen en rejäl utskällning. 

City körde över Atalanta

Guardiola smällde till i en stol och skrek någonting åt John Stones. 

Av tv-bilderna att döma var Guardiola missnöjd över att Stones missat någon kortare taktisk genomgång eller helt enkelt inte uppfattat att han var på väg att bli inbytt. 

– Jag hade reagerat precis likadant. Det där är någonting som är intresserade, säger experten Lars Lagerbäck i Viasat.

Manchester City vann till slut med 5-1, efter en överkörning i den andra halvleken. Där stod Raheem Sterling för samtliga tre mål. 

Även Citys ligarival Tottenham fick med sig en storseger från tisdagens omgång, när de körde över Röda stjärnan med 5-0.