Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förnedringen: ”Han vill inte ens vara där”

Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: PAUL CHESTERTON VIA WWW.IMAGO-IMAGES / IMAGO IMAGES/FOCUS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det började bra för Tottenham men glädjen blev kortvarig.
Bayern München vände underläget med besked och öste in mål i Champions League-mötet.
Slutsiffrorna skrevs till 7-2 på Tottenham Stadium.
Pochettino vill inte vara där heller. Han vill träna United”, skriver Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst på Twitter.

Redan i den 12:e matchminuten tog Tottenham ledningen i andra gruppspelsmatchen i Champions League. Det var Son som med lite hjälp av Sissoko satte 1-0 med ett snyggt avslut. Men glädjen blev dock kortvarig för hemmalaget. 

Bara dryga minuten senare satte nämligen Kimmich kvitteringen för Bayern München. I slutminuterna av första halvlek fullbordade Robert Lewandowsk vändningen när han satte andra baljan för tyska storklubben. 

I andra halvlek hann Spurs inte ens vakna innan Serge Gnabry utökat ledningen med två bollar. Den första satte han i 53:e matchminuten när han avlossade ett rejält skott – och två minuter senare placerade han in andra bollen. 

Tottenham föll ihop 

Med dryga halvtimmen kvar av matchen fick hemmalaget en straffspark till sin fördel när Rose gjordes ned av Coman. Den satte Harry Kane i säker stil men något trendbrott blev det inte. 

I slutminuterna fullbordade Serge Gnabry sitt hattrick när Spurs-försvararna generades. Den tidigare Arsenal-spelaren fick löpa helt fri och gjorde utan problem bortalagets femte mål. 

Och i samma takt som hemmasupportrarna lämnade Tottenham Stadium öste Bayern München in mål. 

Robert Lewandowsk såg till att bli tvåmålsskytt när han fick in bortalagets sjätte mål och Gnabry nöjde sig inte med hattrick utan skrev slutsiffrorna 7-2. 

– Det är omöjligt att vara glad. Jag är förstås superbesviken. Vi spelade bra i 30 minuter, men att släppa in så täta mål som vi gör i slutet av första och början av andra halvlek blir förödande för oss. Bayern München var kliniska i dag, säger Mauricio Pocchettino till Viasat.

”Blir sönderslitna av Bayern” 

Snabbt väcktes reaktioner på Twitter. 

”Rätt så brutal kväll för Spurs. De blir sönderslitna av Bayern”, skriver ESPN-journalisten Mark Ogden.

”Tottenham hade den tredje bästa truppen i Premier League med marginal men många av de bästa spelarna ser inte ut att vilja vara kvar, viktigast av allt, Pochettino vill inte vara där heller. Han vill träna United”, skriver Samuel Luckhurst, journalist på Manchester Evening News. 

https://twitter.com/MarkOgden_/status/1179135122047750144https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1179136104416661505
Dagens tre största sportnyheter.