Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Förklarar nu bilderna: ”Måste be om ursäkt”

Foto: IMAGO/NIGEL KEENE / IMAGO/PRO SPORTS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: VINCENZO IZZO/SHUTTERSTOCK / VINCENZO IZZO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Förnedrade i Neapel.

Då vände sig Jürgen Klopp mot de tillresta Liverpoolsupportrarna.

– Jag var tvungen att be om ursäkt för det där, säger tränaren, som inte räds att få sparken.

I ärlighetens namn var 4-1 siffror i underkant.

Napoli körde över Liverpool fullständigt i Champions League-premiären, trots att man hade stått för såväl ramträffar som straffmissar.

Efter käftsmällen i Kampanien vände sig Liverpools tränare Jürgen Klopp mot de tillresta engelska supportrarna och sträckte upp händerna i en avväpnande gest.


https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1567628198011076610

I natt förklarade han varför.

– Det är en lång resa från Liverpool till Neapel. Med tanke på deras investering så förstår jag till hundra procent att den här kvällens var en stor besvikelse. 

– Så därför var det självklart (att sträcka upp händerna), jag var tvungen att be om ursäkt för det där.

Så vad var det egentligen som hände?

– Det här är svårt att svälja, men inte svårt att förklara, säger Klopp och fortsätter:

– Napoli gjorde en väldigt bra match och vi gjorde det inte. Det är väl det första. Vi stoppade inte deras kontringar och två av målen fick de serverade på ett silverfat.

Jürgen Klopp om att få sparken

Nu har laget, som efter sex omgångar ligger sjua i Premier League, ett par dagar på sig att ladda om inför ligamatchen mot Wolverhampton.

– Om Wolves såg den här matchen så kan de förmodligen inte sluta skratta åt det. Vi måste bli bättre på i stort sett alla punkter. Just nu jobbar vi inte som ett lag och det är därför vi förlorar matcher. Det är mitt ansvar och mitt jobb att lösa problemet, säger Klopp.

Under onsdagen stod det klart att Chelsea sparkar sin tränare Thomas Tuchel. Även Bournemouths Scott Parker har gått samma öde till mötes under säsongsinledningen.

Jürgen Klopp fick under natten frågan om han, med anledning av den svaga säsongsstarten, är orolig att tvingas bort från Liverpool.

– Inte direkt. Våra ägare är ganska lugna och förväntar sig att jag ska reda ut situationen. Inte att någon annan ska göra det, säger han.


TV: Ilska mot Mbappé och PSG-tränaren