Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Slår till med första målet i Man United

Foto: JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: ALBERTO SAIZ / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DOMENECH CASTELLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK / KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester United är vidare i Champions League. 

Jadon Sancho klev fram i slutet av matchen och fastställde slutresultatet 0-2, vilket var prestigevärvningens första mål för klubben. 

– Den här segern var för Ole, säger interrimtränaren Michael Carrick. 

Under söndagen kom beskedet. Ole Gunnar Solskjaer sparkas från Manchester United efter den förkrossande förlusten mot Watford en dag tidigare. Michael Carrick tog i stället över huvudansvaret och sattes på prov direkt när Villareal stod för motståndet i Champions League under tisdagskvällen. 

Och Carrick fick jubla omgående. Efter en mållös första halvlek klev storstjärnan Cristiano Ronaldo fram. Efter en försvarsblunder från hemmalaget lobbade portugisen in ledningsmålet. 

Carrick: ”Segern var för Ole”

United kunde därefter kontrollera sin ledning och med några minuter kvar slog Manchester-laget till igen. Prestigevärvningen Jadon Sancho klippte till från distans. Därmed har 21-åringen gjort sitt första mål för storklubben i matchen som slutade 0-2. 

– Den här segern var för Ole. Jag njöt av segern och jag måste tacka staben för att de har hjälpt mig mycket de senaste dygnen. Det här är inte min kväll, det är för spelarna som nu har tagit oss vidare. Detta är nystart, säger interrimtränaren Michael Carrick efter matchen. 

Segern betyder också att United är klart för åttondelsfinal i Champions League. Villareal kommer tillsammans med Atalanta och Young Boys göra upp om andra platsen. 

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för Manchester United. 

ANNONS: Streama UEFA Champions League - bara på Telia och C More.

Lindelöf om hatet: ”Van”