Dejan Kulusevski uppges stanna i Tottenham på lån

Foto: DAVID BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTO / DAVID BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO

Dejan Kulusevski fortsätter vara Tottenham-spelare nästa säsong.

Men det blir inte en permanent övergång än, uppger transferjournalisten Fabrizio Romano och avslöjar detaljer i kontraktet.

Kulusevskis succéutlåning till Tottenham fullbordades i helgen. Svensken gjorde dubbla mål när Londonklubben säkrade en Champions League-plats nästa säsong.

– Det känns väldigt, väldigt bra. Det var exakt så här jag ville att det skulle bli och nu är säsongen över. Jag ser fram emot att åka hem och fira med min familj, sa Kulusevski i Viaplay efter segern mot Norwich i Premier Leagues sista omgång.

Det har länge ryktats om Dejan Kulusevskis framtid i klubben och Spurs har rapporterats vara redo att göra flytten permanent.

Dejan Kulusevski blir kvar på lån

Men det verkar inte bli fallet – än.

Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano kommer Kulusevski fortsatt vara utlånad nästa säsong, och i framtiden lämna Juventus för Tottenham permanent.

Spelar han 20 matcher och Tottenham tar sig till Champions League måste Spurs köpa loss Kulusevski för 365 miljoner kronor. Om de kriterierna inte uppfylls kommer klubben ha en utköpsklausul, skriver Romano på Twitter.

ANNONS: Streama slutspelet i UEFA Champions League – bara på Telia och C More

Tv: United-stjärnan ger fingret till egna fansen

Cavani i bråk efter farvälmatchen mot Crystal Palace