Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barça slår tillbaka mot ryktena om stjärnduon

Messi gjorde mål och assisterade både Griezmann och Suárez i segern mot Borussia Dortmund.Foto: JOAN MONFORT / AP TT NYHETSBYRÅN

Barcelona är klart för åttondelsfinal i Champions League.

Då passar laget på att slå tillbaka mot uppgifterna om osämja mellan stjärnorna Lionel Messi och Antoine Griezmann.

– Samarbetet mellan Leo och Luis var inte heller lika bra i början, säger Barcelonatränaren Ernesto Valverde enligt El País.

Under onsdagskvällen säkrade Barcelona gruppsegern i Champions League genom en 3-1-seger mot Borussia Dortmund. 

Bakom segern låg stjärntrion Lionel Messi, Luis Suárez och Antoine Griezmann med varsitt mål och efter matchen tog flera personer från Barcelona-lägret chansen att slå tillbaka mot uppgifterna om att Messi och Griezmann inte skulle komma överens.

Det hela började i somras när det sades att Messi inte ville att Barcelona skulle värva Griezmann från Atlético Madrid och har fortsatt under hösten när de båda stjärnorna haft svårt att hitta varandra på planen. 

”Nu kan ingen säga något”

Mot Dortmund spelade Messi fram Griezmann till fransmannens 3-0-mål och tränaren Ernesto Valverde hyllade båda spelarna efter matchen.

– Man pratar mycket om bristen på samspel när en spelare inte gör mål och när det inte skapas tillräckligt med målchanser men bra spelare förstår alltid varandra och gör det ännu mer med tiden. Samarbetet mellan Leo och Luis var inte heller lika bra i början, säger Valverde.

Barcelonas franske mittback Clément Lenglet har förnekat osämja mellan Messi och Griezmann tidigare och gör det nu ännu en gång.

– Nu kan ingen säga något längre, Leo gjorde en assist till Antoine, skämtade Lenglet efter matchen.

Har gjort 32 assist till Suárez

Messi noterades även för en assist till Luis Suárez under matchen, hans 32:a assist till sin uruguayanske vän. När det gäller de två spelarna råder det inga tvivel om vilken relation de har.

– Vi har spelat många matcher tillsammans under många år. Många gånger vet man var man ska vara. Det vi gör tillsammans gynnar laget, säger Luis Suárez.