Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alphonso Davies och Jordyn Huitema har gjort slut: ”Ryktet är inte sant”

Alphonso Davies och Jordyn Huitema firar att Bayern München tog hem Bundesliga tidigare i vår.
Foto: IMAGO/FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / IMAGO/SVEN SIMON WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Alphonso Davies och Jordyn Huitema på semester.
Foto: Instagram

Fotbollsstjärnorna Alphonso Davies, 21, och Jordyn Huitema, 21, har ofta delat med sig av sin relation på sociala medier.

Nu har paret gjort slut.

Ryktena om henne är inte sanna”, skriver Davies på Twitter.

Spekulationer om ett uppbrott drog i gång i helgen när följare uppmärksammade att paret raderat alla bilder på varandra från sina sociala medier.

Under söndagen bekräftar Bayern München-spelaren Alphonso Davies att han och flickvännen Jordyn Huitema, anfallare i PSG, har gjort slut.

Ja jag och Jordyn har gått skilda vägar. Ryktena om henne är inte sanna. Hon är en bra person och jag har mycket respekt för henne. Jag önskar henne det bästa och ber alla att respektera vårt privatliv.”, skriver Davies på Twitter.

Raderat gemensamma Youtube-kanalen

Huitema och Davies representerar Kanada i landslagssammanhang och träffades innan de lämnade Kanada för spel i två av Europas bästa klubblag.

På sociala medier har paret stora följarskaror där de ofta delat med sig av livet tillsammans.

De har även drivit en Youtube-kanal med över 600 000 följare tillsammans. En Youtube-kanal som nu har raderats, rapporterar Daily Hive.

2020 hade Alphonso Davies och Jordyn Huitema chansen att bli det första paret att vinna både herrarnas och damernas Champions League. Men Huitemas PSG föll i semin, medan Bayern München och Davies tog hem CL-bucklan.


https://twitter.com/AlphonsoDavies/status/1528509005710217217?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1528509005710217217%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdailyhive.com%2Fvancouver%2Falphonso-davies-jordyn-huitema-break-up

Tv: Milan tar ligatiteln för första gången på elva år

Zlatan har tagit sin tolfte ligatitel i karriären – Milans första på elva år