Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Calvin Klein: "Ljungberg är intelligent"

LONDON. Att vara underklädesmodell för Calvin Klein är ett av modellvärldens mest prestigefyllda uppdrag.
Fredrik Ljungberg är först med att göra två kampanjer.
Det här är enormt stort, säger Calvin Kleins svenska representant Hans Lindeblad.
Fredrik Ljungberg är först i världen med att göra två kampanjer i rad som kalsongmodell för Calvin Klein. BILD-SPECIAL: Bilder från Fredrik Ljungbergs modekarriär
BILD-SPECIAL: Bilder från Fredrik Ljungbergs modekarriär Calvin Kleins chefer är oerhört nöjda med fotbollsstjärnan. – Alla gillar att Fredrik Ljungberg är så intelligent, säger Hans Lindeblad. Dessutom har han självdistans. Det är otroligt skönt att slippa arbeta med fotomodellsdivor.

Lanserar nytt material

Fredrik Ljungberg kommer i år att lansera underkläder i ett nytt material. – Kampanjen är viktig för företaget, säger Lindeblad. Men eftersom det gick så otroligt bra med Fredrik sist så är förväntningarna oerhört höga på den här kampanjen. Lindeblad rankar Arsenalstjärnan som en av världens hetaste modeller. – För att värderas som en toppmodell så måste du ha gjort en Calvin Klein-kampanj. Helst för underkläder. Så prestigefyllt är uppdraget. Och Fredrik har nu gjort två kampanjer.

"Väldigt kaxigt"

– Och då är det ändå inte det som Fredrik Ljungberg livnär sig på egentligen. Det är väldigt kaxigt att han bara kan gå in och dominera på det sättet när man tänker på det.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.