Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: Målen kan ta stjärnan till storklubben

Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Två mål mot Real Madrid på bortaplan.

Pierre-Emerick Aubameyang är tillbaka med besked.

Nu rapporterar Bild att anfallarens insats mot Real kan betraktas som en "jobbansökan". 

Trots förlusten med 3-2 mot Real Madrid var onsdagens Champions League match ett litet fall framåt för Dortmund. Den tyska storklubben genomgår en djup kris, och har bara vunnit en match på två månader.

Även superstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang har haft det tuft. Anfallaren har varit skadad och även avstängd efter att ha brutit mot klubbens disciplinnära regler. Men mot Real Madrid var gabonesen tillbaka med besked. 'Auba' gjorde två mål, varav ett genom en läcker chip över Keylor Navas och skänker nytt hopp till Dortmunds supportrar.

Men att Aubameyang på nytt hittat formen kan på sikt visa sig vara ett mardrömsbesked för Dortmund. I alla fall om ska tro Bild. Tidningen rapporterar att Real Madrid är på jakt efter en anfallare redan i januari med tanke på anfallstrion Karim Benzema, Gareth Bale och Cristiano Ronaldos sviktande form under hösten. 

 

LÄS OCKSÅ: Jättekris i Dortmund efter nobben av Isak 

 

Real kan lägga bud - efter succématchen

Enligt tidningen kan Aubameyang vara en av Real Madrids kandidater, och spelaren själv uppges vara intresserad av en flytt då själv beskrivit Real Madrid som sina drömmars klubb. 

Men om Real Madrid vill ha Aubameyang lär det kosta. Enligt Bild värderar Dortmund sin anfallare till 600 miljoner kronor, och har dessutom byggt sitt offensiva spel kring Aubameyang som gjort 96 mål i Bundesliga. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!