Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tvingas böta 122 000 efter skandalbilderna

Foto: DEUTZMANN / DEUTZMANN.NET / IMAGO/DEUTZMANN IMAGO SPORTFOTODIENST

Bayer 04 Leverkusen-tränaren Heiko Herrlich filmning hånades över hela fotbollsvärlden.

Till och med Herrlichs son dömde ut sin pappa - som nu tvingas böta för sitt beteende. 

Leverkusens cupmöte mot Borussia Mönchengladbach i mitten av december har blivit något av en klassiker. Men inte på grund av vad som hände på planen, utan snarare tack vare Herrlichs försök till filmning.

Med drygt kvarten kvar att spela rullade bollen ut vid Leverkusens avbytarbås. 

Hemmalagets Denis Zakaria sprang för att ta ett snabbt inkast – och satte då händerna mot Heiko Herrlichs rygg. Herrlich föll då till marken, i vad som bara kan beskrivas som en ren och skär filmning. 

– Jag ber verkligen om ursäkt och jag uttryckte min ånger omgående. Min son sa till mig: "pappa, det där var pinsamt", sade i en intervju med Bild.

– Hån och illamående är helt befogat, sade han. 

Och inte nog med alla hån. Nu kommer nästa smäll från Herrlich. Han tvingas nämligen böta 122 000 kronor för sin filmning, rapporterar The Sun. Detta trots hans ursäkter.

I skuggan av filmningen har Heiko Herrlich lett Bayer Leverkusen till fina resultat under hösten i Bundesliga. Inför omstarten i helgen ligger laget på fjärde plats i Bundesliga, med lika många inspelade poäng som Borussia Dortmund på tredje plats. Herrlich tog över Bayer 04 Leverkusen i somras, efter att klubben valt att gå skilda vägar med den tidigare tränaren 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!