Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tunga beskedet för Alexander Isak i natt

Alexander Isak har visat fin form i Borussia Dortmund.Foto: JAN HUEBNER / IMAGO/JAN HUEBNER IMAGO SPORTFOTODIENST
Duvan Zapata, i Sampdoria.Foto: / INSIDEFOTO / BILDBYRN

Alexander Isak har visat fin form för Borussia Dortmund. I Pierre-Emerick Aubameyangs frånvaro har svensken visat prov på den stora talang han besitter – och delvis har han fått förtroende från Dortmund-tränaren Peter Stöger.

Men nu kan Isak få ännu större konkurrens om startplatserna...

Det är Gianluca Di Marzio som under fredagskvällen berättar om Dortmunds intresse för Sampdorias anfallare Duvan Zapata. 

Zapata skulle då bli ersättare till Pierre-Emerick Aubameyang, som ser ut att lämna Dortmund för London-klubben Arsenal. Dortmund ska enligt den italienske journalisten ha tagit kontakt med Sampdoria, men än så länge har Bundesliga-klubben inte kontaktat spelaren eller spelarens agent. Inte heller ska Zapata vara den enda spelaren som Dortmund vill ha.

Tidigare har Dortmund ryckt i Arsenal-spelaren Olivier Giroud, som då skulle vara en separat affär utöver den väntade Aubameyang-övergången.