Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Talangen varnas efter bilderna från matchen

Foto: MICHAEL SOHN / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: TIMGROOTHUIS / GROOTHUIS/WITTERS/POOL/WITTERS WITTERS GMBH

Jadon Sancho kommer att få en varning av Bundesliga, uppger The Sun. Detta efter att 20-åringen kramat om sina lagkamrater i helgens vinst mot Wolfsburg.

Jadon Sancho fick kliva in på planen först i den 65:e minuten i helgens möte mot Wolfsburg. Det blev dock ett lyckat inhopp för 20-åringen som direkt assisterade till Achraf Hakimis mål.

Kamerorna fångade upp hur Sancho kramade om Hakimi, och laget vann till slut med 2-0. Han kommer nu att varnas av ligan, uppger The Sun. 

Bundesliga har nämligen infört strikta restriktioner sedan återstarten av ligan. Ett av villkoren för att den tyska ligafotbollen skulle få starta igen var att spelarna inte fick röra sina lagkamrater mer än nödvändigt.

Sedan tidigare har även Hertha Berlins Dedryck Boyata tvingats gå ut och be om ursäkt efter att bilder spridits där han såg ut att kyssa sin lagkamrat Marko Grujic på kinden. 

Sancho till United?

Jadon Sancho har i närmre ett års tid ryktats vara i princip klar för Manchester United. I mars skrev The Telegraph att United leder jakten på stjärnan och i slutet av april uppgav The Sun att affären var klar sånär som på detaljer i det personliga kontraktet.

Läget kan dock komma att ändras på grund av det ekonomiska läget som orsakats av coronaviruset.

Senaste nytt är uppgifter från ESPN som menar att United nu utmanas av Bayern München i sin jakt på Sancho.

Engelsmannen Jadon Sancho flyttade som ung till Dortmund och jagas nu av storklubbar. Här får du lära känna honom lite mer.