Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparets jättegåva i kampen mot corona

Det polska stjärnparet Robert och Anna Lewandowski bidrar rejält till kampen mot coronaviruset. 

De skänker en miljon euro (11 miljoner kronor) för att hjälpa de som kämpat mot smittan.  

Hela världen är påverkad av coronavirusets spridning och flera idrottsstjärnor har gått och ut och meddelat att de hjälper till i någon mån. 

Zlatan Ibrahimovic berättade tidigare i veckan att han startat en insamling för att bekämpa coronaviruset och skänkte själv en miljon kronor. 

”Italien har alltid gett mig väldigt mycket och, i det här dramatiska läget, vill jag ge tillbaka än mer till landet jag älskar”, skrev han på Instagram. 

Stjärnparets jättegåva i kampen mot corona

Nu har det polska paret Robert (stjärna i Bayern München) och Anna (flerfaldig VM-medaljör i karate) stått för en väldigt generös gåva. De har tillsammans skänkt en miljon euro (11 miljoner kronor) till kampen mot viruset. 

”I dag spelar vi alla i samma lag. Låt oss vara starka i den här kampen. Om vi kan hjälpa något, låt oss göra det”, säger Robert Lewandowski enligt BBC.  

Robert Lewandowskis lagkamrater i Bayern, Leon Goretzka och Joshua Kimmich, har enligt BBC startat en insamlig kallad ”We kick Corona” som hittills dragit ihop nästan 30 miljoner kronor. 

https://www.instagram.com/p/B-AdC9uBGU2/

 

LÄS MER: Så påverkas alla ligor och idrotter av corona-utbrottet