Stjärnans fru tvingas be om ursäkt – efter bilden

Thomas Müller på bänken.
Foto: RENATE FEIL/M.I.S. / IMAGO/MIS IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: FRANK HOERMANN/SVEN SIMON / IMAGO/SVEN SIMON IMAGO SPORTFOTODIENST

Thomas Müllers hustru Lisa var inte nöjd med hur Bayern Münchens tränare behandlade hennes make.

Nu har hon tvingats be om ursäkt. 

Thomas Müller fick börja mot bänken när Bayern München mötte Freiburg i ligaspelet. Tränaren Niko Kovac valde att i stället satsa på en offensiv trio beståendes av James Rodriguez, Arjen Robben och Arsenal-fostrade Serge Gnabry. 

Först i 70:e spelminuten, när Bayern kämpade för att få till ett mål, fick Müller chansen – till hustrun Lisa Müllers stora förtret. Lisa Müller, som själv är ryttare på elitnivå, följde matchen och skrev ett syrligt Instagram-inlägg riktat till Kovac.

Lisa och Thomas Müller.
Foto: FRANKHOERMANN/SVEN SIMON / IMAGO/SVEN SIMON IMAGO SPORTFOTODIENST

Tvingas be om ursäkt

"Det dröjde mer än 70 minuter innan han fick den här snilleblixten", skriver Lisa Müller. 

Lisa Müllers utspel blev uppmärksammat av internationella medier – och Bayern-organisationen kände sig nödgade att krishantera. Därför skickades följande pressmeddelande ut på söndagseftermiddagen.

"Lisa Müller, Thomas Müller, bad om ursäkt för sitt Instagram-inlägg till Niko Kovac direkt efter matchen. Kovac har accepterat ursäkten", skriver Bayern i pressmeddelandet.  

"Hon älskar mig”

Thomas Müller har också kommenterat hustruns frispråkighet. 

– Det handlade om känslor. Det var inte jättebra, men vad kan jag säga? Hon älskar mig, vad ska jag göra åt det?, säger Müller. 

Lisa Müller nöjde sig inte med att be om ursäkt, hävdar ESPN:s Bundesliga-expert Stefan Buzcko. 

"Lisa Müller tog precis bort varenda Instagram-bild där hon har med sin make på bild. Jag hoppas att det här bråket inte skadar förhållandet på grund av något så löjligt som fotboll", skriver Buzcko på Twitter.