Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan erkänner: Ångrar tatueringen

Foto: PETER SCHATZ / PETER SCHATZ / POOL PETER SCHATZ

Oj då, Leory Sané, den där tatueringen var kanske inte så genomtänkt. 

Så varför gjorde du det? 

– Jag var ung, säger storstjärnan enligt Der Spiegel.  

Leroy Sané fick sitt genombrott i tyska Schalke. 2016 lämnade han Bundesliga och skrev på för engelska giganten Manchester City. Fyra år senare lämnade Sané England och återvände hem till Tyskland – den här gången skrev han på för Bayern München i en övergång som landade på strax över en halv miljard kronor. 

I en intervju med Der Spiegel avslöjar Leroy Sané hemligheten bakom den gigantiska tatueringen han har på ryggen. Den föreställer Sané själv där han firar ett mål i Champions League i samband med matchen mot Monaco 2017. Målet var inte hans första i turneringen och den bidrog inte heller till avancemang. Manchester City gick inte heller vidare tack vare målet.

”Du verkar vara arrogant”

25-åringen erkänner att han inte hade gjort tatueringen i dag. 

– Jag var ung, och jag var en person som sprang med huvudet mot väggen, även om det gjorde ont. Jag gjorde det för att lära mig. Jag ville alltid spela Champions League, och jag brukar fira mina mål på det här sättet, så det var därför jag valde den här bilden, säger Sané enligt Der Spiegel.  

Bayern München-stjärnan säger att han oftast uppfattas som arrogant, något han inte förstår. 

– Mina vänner säger till mig: ”Leroy, du verkar vara arrogant”. Jag vet inte varför de säger så. Jag har inga guldkedjor eller diamanter hemma. Jag går upp, borstar tänderna och går till träningen.  

https://twitter.com/SamLee/status/889914488736165888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E889914488736165888%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fsportbladethttps://www.instagram.com/p/CB6U2lgC4kz/