Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stal ett kassaskåp värt miljonbelopp

Foto: MANDOGA MEDIA / IMAGO/MANDOGA MEDIA IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: THOMAS KIENZLE / AP

Oliver Kahn har haft inbrott.

När målvaktsikonens fru Svenja kom hem till parets villa söder om München upptäckte hon att ett inbrott skett och kontaktade polisen.

Tjuvarna stal ett kassaskåp - som i dagsläget inte är återfunnet, uppger Bild.

Oliver Kahn är en av tysk fotbolls allra största spelare genom tiderna. Den profilstarke målvakten gjorde 429 matcher för Bayern München under 14 säsonger i klubben och representerade dessutom det tyska landslaget vid 86 tillfällen. 

I början av november skrev Kahn på ett kontrakt med Saudiarabiens fotbollsförbund om att bli målvaktstränare i det saudiska landslaget under fotbolls-VM i sommar. 

Redan den 10 november gjorde han sitt första framträdande med det saudiska landslaget under en träningsmatch i Portugal. Kahn lämnade Tyskland och befann sig utomlands under två dagar.

Inbrott hos legendaren Oliver Kahn

Det var då inbrottstjuvarna passade på. När Oliver Kahns fru Svenja var ute med parets två gemensamma barn tog sig tjuvarna in i huset, överlistade villans säkerhetssystem och tog sikte på ett gömt valv i Kahns hus. I valvet fann tjuvarna ett kassaskåp, men i stället för att försöka öppna det stal de hela kassaskåpet. Värdet på innehållet i skåpet ska uppgå till ett sjusiffrigt belopp, skriver Bild. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!