Foto: MANDOGA MEDIA / IMAGO/MANDOGA MEDIA IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: MANDOGA MEDIA / IMAGO/MANDOGA MEDIA IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: MANDOGA MEDIA / IMAGO/MANDOGA MEDIA IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: THOMAS KIENZLE / APFoto: THOMAS KIENZLE / AP
 Foto: THOMAS KIENZLE / AP

Stal ett kassaskåp värt miljonbelopp

Publicerad

Oliver Kahn har haft inbrott.

När målvaktsikonens fru Svenja kom hem till parets villa söder om München upptäckte hon att ett inbrott skett och kontaktade polisen.

Tjuvarna stal ett kassaskåp - som i dagsläget inte är återfunnet, uppger Bild.

Oliver Kahn är en av tysk fotbolls allra största spelare genom tiderna. Den profilstarke målvakten gjorde 429 matcher för Bayern München under 14 säsonger i klubben och representerade dessutom det tyska landslaget vid 86 tillfällen. 

I början av november skrev Kahn på ett kontrakt med Saudiarabiens fotbollsförbund om att bli målvaktstränare i det saudiska landslaget under fotbolls-VM i sommar. 

Redan den 10 november gjorde han sitt första framträdande med det saudiska landslaget under en träningsmatch i Portugal. Kahn lämnade Tyskland och befann sig utomlands under två dagar.

Inbrott hos legendaren Oliver Kahn

Det var då inbrottstjuvarna passade på. När Oliver Kahns fru Svenja var ute med parets två gemensamma barn tog sig tjuvarna in i huset, överlistade villans säkerhetssystem och tog sikte på ett gömt valv i Kahns hus. I valvet fann tjuvarna ett kassaskåp, men i stället för att försöka öppna det stal de hela kassaskåpet. Värdet på innehållet i skåpet ska uppgå till ett sjusiffrigt belopp, skriver Bild. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag