Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lönekravet skrämmer bort toppklubbarna

Foto: MAIK HÖLTER/TEAM2SPORTPHOTO VIA WWW. / IMAGO IMAGES/TEAM 2 WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Erling Braut Haaland är en eftertraktad norrman. 

Nu framkommer det nya detaljer kring en eventuell övergång. 

Goal rapporterar om Haalands lönekrav som skrämmer toppklubbarna. 

För drygt tre veckor sedan åkte Haalands agent Mino Raiola runt för att träffa några av Europas toppklubbar. Först var han i Barcelona och sedan åkte han till Madrid. Det mesta talar för att Haaland lämnar Borussia Dortmund, om han inte gör det redan i sommar så kommer han göra det nästa år. 

Nu rapporterar Goal att Raiola har haft ett par möten under en tid med Real Madrid och Barcelona. Mötena har hittills varit inofficiella där det mesta tycks ha handlat om allt annat än finansieringen av övergången.  

Lönen har skrämt i väg toppklubbarna

För just den punkten verkar vara känsligt. 

Goal rapporterar att Erling Braut Haaland har krävt en megalön för att skriva på kontraktet. Det ska, enligt sajten, handla om närmare 340 miljoner kronor per år. En summar som har skrämt i väg Real Madrid och Barcelona. Toppklubbarna har tagit ett steg tillbaka sedan lönekravet offentligtgjorts. Även en engelsk toppklubb har dragit sig ur förhandlingarna till följd av norrmannens lön.