Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stoppad från Blågult – då slog Isak till direkt

Foto: KIRCHNER/INDERLIED / IMAGO/KIRCHNER-MEDIA IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: JAN HUEBNER / IMAGO/JAN HUEBNER IMAGO SPORTFOTODIENST

Alexander Isak, 19, har haft en tung säsong i Borussia Dortmund.

Vänder det nu?

Svensken gjorde två mål i en träningsmatch mot holländska Willem II.

Den svenske supertalangen har inte spelat en sekund i Bundesliga under säsongen och har förpassats till klubbens ungdomslag.

19-årige Alexander Isak togs ut till Janne Anderssons januariturné, men fick i sista stund tacka nej till landslagssamlingen då Borussia Dortmund kallade på honom.

Den tyska storklubben, som toppar Bundesliga före Bayern München, befinner sig just nu på träningsläger på Marbella. Under fredagen spelar Dortmund två träningsmatcher mot de holländska lage n Willem II och Feyenoord.

Alexander Isak tvåmålsskytt

Isak tog plats i det lag som mötte Willem II och det dröjde inte länge förrän den förre AIK-anfallaren hittade nätet. Svensken noterades för två mål och spelade 90 minuter, enligt Borussia Dortmunds officiella Twitter-konto. 

Tyskarnas uppställning mot Willem II var inte alls lika stjärnspäckad som det lag som skulle ställas mot Feyenoord, men Isak spelade ihop med flera profiler såsom Thomas Delaney, Jadon Sancho och Shinji Kagawa.

 

https://twitter.com/BVB/status/1083709660497096706?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1083709660497096706&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fotbollskanalen.se%2Ftyska-ligan%2Falexander-isak-tvamalsskytt-i-traningsmatch%2F

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!