Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

I samtal med klubben efter hustruns inlägg

Expressens Daniel Kristoffersson och Therese Strömberg går igenom lottningen av åttondelsfinalerna i Champions League.
Foto: MODLA/EIBNER-PRESSEFOTO VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/EIBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CHRISTIAN SCHROEDTER, VIA WWW.IMAGO-IMAGE / IMAGO IMAGES/CHRISTIAN SCHROEDTER WWW.IMAGO-IMAGES

Emil Forsberg bänkades av Red Bull Leipzig i helgen. 

Efteråt la Shanga Forsberg ut en story på sitt Instagram-konto där hon visade sitt stöd för sin make – något som, enligt Bild, inte gillades av klubben.

Red Bull Leipzig hade möjlighet att ta över platsen som tabelletta i Bundesliga – men missade chansen efter att ha spelat 0-0 mot ledarna Bayern München i söndagens möte.

På bänken, och därmed utan någon chans att påverka resultatet, satt Emil Forsberg.

Efter matchen uppmärksammade tyska Bild en story på Instagram publicerad av Shanga Forsberg.

”Det finns ingen på den här planeten som har rätt att behandla dig som skit. Kom ihåg det”, skrev hon samtidigt som hon taggade sin makes officiella Instagram-konto. 

Den tyska tidningen tolkade texten som en pik mot Leipzig-tränaren Julian Nagelsmann, och hans beslut att bänka svensken.

Emil Forsberg ryktas bort från Leipzig

Det har i sin tur fått klubben att reagera. Enligt Bild har Leipzig tagit Forsberg åt sidan för att markera att detta inte är okej. 

”Forsberg, som har kontrakt till och med 2022, är på väg att säga hej då till Leipzig. Han vill ha mer uppskattning från klubben och – med tanke på fotbolls-EM – mer speltid. Får han det nu?”, frågar sig tidningen.

Shanga tog enligt Bild senare bort storyn, och gjorde även om sitt konto till privat.

Flera andra tyska tidningar tar upp Instagram-storyn samtidigt som de skriver att Forsbergs framtid i klubben ser allt mer osäker ut.

”Forsberg har varit omgiven av rykten ända sedan sin första Bundesliga-säsong. Men det blir allt mer troligt att han lämnar klubben redan i sommar”, skriver RB Live. 

Shanga Forsbergs inläggFoto: Instagram

Bygger hus i Sundsvall

Emil Forsberg håller på att bygga ett hus i Sundsvall. Under en landslagssamling berättade han om kärleken till sin hemstad.