Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Emil Forsbergs ilska: ”Det är pappskallar”

Emil Forsberg spelar i Leipzig
Foto: TIMGROOTHUIS / WITTERS BILDBYRÅN
Emil Forsberg
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Emil Forsberg uppgavs ha en konflikt med sin tränare i Leipzig.

Men den svenske mittfältaren slår tillbaka.

– Det är bara pappskallar som skrivit det, säger han i en intervju med Café.

Emil Forsbergs långa skadefrånvaro i RB Leipzig fick spekulationerna att dra i gång. Och i slutet av mars kom uppgifter som pekade på att svenskens tillvaro i Bundesliga-jättarna är allt annat än harmonisk. 

26-åringen uppgavs vara i konflikt med tränaren Ralph Hasenhüttl, och tyska Bild skrev att ett bråk uppstått mellan de två inför stormötet med Bayern München.

– Jag fick en liten chock. Det var en polare som skickade artikeln och frågade om jag verkligen hade sagt så, sa Forsberg om artikeln efter träningslandskampen mot Chile.


LÄS MER: Fotbolls-VM 2018 – allt du behöver veta.

LÄS MER: Sveriges grupp och spelschema i fotbolls-VM.

Emil Forsberg: ”Bara pappskallar”

Samtidigt florerade flera uppgifter i Tyskland som menade att Forsbergs magmuskelskada var mystisk – och att hans frånvaro från laget egentligen hade att göra med tränarkonflikten, och att han var på väg att lämna Leipzig.

– Det är bara pappskallar som skrivit det. Det var någon läkare som tyckte det var jättekonstigt att jag var borta så länge men han visste inte ens vilken skada jag hade och han känner inte mig. Sånt får man alltid ta med en nypa salt. Det är personer som bara vill hitta på saker för att skapa rubriker, det var oerhört konstiga påståenden, säger Forsberg i en intervju med Café.


LÄS MER: Fotbolls-VM i tv – tider och kanaler. 

Forsberg: ”Var småläskigt”

Mittfältaren menar dock att skadan stundtals skapade grubblerier under vintern, när det inte fanns någon tydlig prognos för hur länge han skulle bli borta.

– Det var småläskigt när ingen visste hur lång tid det skulle ta att bli frisk. Samtidigt hade jag hela tiden inställningen att bli frisk, att jag skulle spela VM, säger Forsberg.

Hela intervjun med Emil Forsberg går att läsa i senaste numret av Café.


MISSA INGET!  Få de senaste nyheterna om VM-lagen – direkt i Messenger.