Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Drycken flyger förbi – då blir han törstig

Jude Bellingham firar med Erling Braut Haaland.
Foto: Rolf Vennenbernd / TT NYHETSBYR¿N

Jude Bellingham firade rejält.

Med dryck.

”En perfekt dag för min första öl...”, skriver Bellingham på Twitter.

Borussia Dortmund vann med 4-3 mot Bayern Leverkusen under lördagskvällen.

Som resultatet avslöjar var det en dramatisk match och den avgjordes med en kvart kvar när Erling Braut Haaland placerade in en hård straff.

Haaland firade genom att springa ut till hörnflaggan, vilket inte uppskattades av hemmapubliken på Bay arena. När Dortmund-spelarna firade började pappmuggar hagla in från publiken och spelarna valde att inte ignorera tilltaget.

Thomas Meunier fångade en mugg som han studerade ett kort ögonblick innan han kastade i vägen den – men Jude Bellingham gjorde mer än så.

Foto: Rolf Vennenbernd / TT NYHETSBYR¿N

Bellingham fångade mugg

Den brittiske stortalangen fångade också en mugg som flög genom luften och bilderna där Bellingham för muggen till munnen har spridits i sociala medier, band annat på Borussia Dortmunds Twitter-konto.

Det går inte att avgöra på bilderna om Bellingham faktiskt fick i sig någon dryck – eller vad drycken var – men Bellingham själv säger att han drack öl.

”En perfekt dag för min första öl... Jag är inget fan”, skriver Bellingham på Twitter.

Jude Bellinghams tilltag påminner om de klassiska scenerna från Hammarby-IFK Göteborg 2018. Hammarbys Kennedy Bakircioglü fångade då en öl samtidigt som han firade ett mål och firandet blev en världsnyhet.

Foto: SASCHA STEINBACH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN