James Rodriguez. Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNJames Rodriguez. Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
James Rodriguez. Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: REVIERFOTO / IMAGO/REVIERFOTO IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: REVIERFOTO / IMAGO/REVIERFOTO IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: REVIERFOTO / IMAGO/REVIERFOTO IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Bayern München vann igen – James avgjorde

Publicerad

Bayern München stormar mot ligatiteln i Tyskland.

Det blev seger borta mot Bayer Leverkusen under fredagskvällen efter att Javier Martinez gett gästerna ledningen efter en halvtimme.

Franck Ribery ökade på till 2-0 i den andra och hemmalaget tryckte på för en reducering. Och den skulle komma.

Kevin Volland fick in 1-2 med 20 minuter kvar att spela, men det hjälpte föga för Bayer Leverkusen – som fick se sig besegrade med 1-3. Det sista målet gjordes av James Rodriguez.

I och med segern är Bayern München uppe i 44 poäng – 14 fler än tvåan Schalke 04.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag