Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bahouis agent rasar: "Tränaren en feg skit"

Nabil Bahoui är en av flera spelare som inte får träna med A-laget i Hamburg inför de sista omgångarna.Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENST
Nu ser också den förre landslagsspelaren ut att lämna den tyska klubben till sommaren.Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/OLIVER RUHNKE IMAGO SPORTFOTODIENST

Nabil Bahoui är en av flera spelare som inte får träna med A-laget i Hamburg inför de sista omgångarna.

Nu ser också den förre landslagsspelaren ut att lämna den tyska klubben till sommaren.

- Det finns en rad olika alternativ och Nabbe kommer med största sannolikhet att lämna Hamburg, säger hans agent Nochi Hamasor.

Samtidigt passar han på att såga tränaren Markus Gisdol för behandlingen av Bahoui.

- Tränaren är en feg skit, säger Hamasor.

Hamburg slåss för att hålla sig kvar i Bundesliga och flera spelare i laget har nu fått beskedet att de inte får träna med A-laget under de återstående tre omgångarna.

Klubben bestämde sig under tisdagen för att reducera truppen och förutom en del skadade spelare får inte Johan Djourou, Ashton Götz och Nabil Bahoui träna med klubben.

"Tre matcher återstår"

"Det är tre matcher som återstår där vi kan fixa det här. Allt annat är underordnat i den här kritiska delen av säsongen. Därför har vi bestämt oss för att gå ihop, kraftsamla och krympa truppen inför den avslutande sprinten av säsongen", säger sportchefen Jens Todt till klubbens hemsida.

Efter att Hamburg sparkat Bruno Labbadia i höst har Nabil Bahoui varit i klubbens frysbox. Nu tar hans agent bladet från munnen om situationen.

- Tränaren Markus Gisdol tagit det här beslutet att man vill koncentrerar sig på spelarna som ska vara med och försöka hålla Hamburg kvar. Då har det blivit så här.

"Hur kan han veta om Nabbe är bra?"

- Att Nabil inte spelar med A-laget är inget nytt. Men det här beslutet gäller flera andra spelare också. De skadade spelarna får inte heller vistas på träningsanläggningen, säger Bahouis agent Nochi Hamasor.

Hur ser du på Nabil Bahouis situation?

- Det är så klart inte bra att han inte får spela. Men det jag kan säga är att "Nabbe" har betett sig exemplariskt, tränat hårt och har aldrig varit i bättre form. Sedan verkar det vara något personligt från tränaren Markus Gisdols sida som inte har något med fotboll att göra.

- Nabil Bahoui har ju aldrig fått chansen. Hur ska Gisdol då kunna vet hur bra Nabbe är om han inte spelat honom i en enda match? Sedan har det inte funnits någon som helst dialog med tränaren heller och han har inte sagt något varför Nabil inte spelar. Tränaren är en feg skit som inte kunnat ge en förklaring till varför en spelare inte får spela.

Varför blev det ingen övergång för Nabil i vinterfönstret?

- Det fanns intresserade klubbar då. Klubbar från Grekland, Spanien och England. Även AIK och Malmö FF. Men just då fick vi indikationer på att Hamburg hade en plan för Nabbe under våren.

- Men så har det inte blivit.

Hur ser ni på en eventuell flytt till sommaren?

- Det finns fortfarande klubbar som är intresserade och det är från samma länder som det var då. Lag i Spanien, England och Italien bland annat. Han kommer med all säkerhet att röra på sig i sommar, må bra och hitta en ny klubb.

Är det aktuellt med en återkomst till allsvenskan?

- I första hand är det utomlands som gäller i sommar men Nabil stänger aldrig några dörrar. Det ska man aldrig göra.