Ludwig Augustinsson firar sitt mål mot Wolfsburg. Foto: DAVID HECKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNLudwig Augustinsson firar sitt mål mot Wolfsburg. Foto: DAVID HECKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Ludwig Augustinsson firar sitt mål mot Wolfsburg. Foto: DAVID HECKER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Ludwig Augustinsson firar sitt mål mot Wolfsburg. Foto: CARMEN JASPERSEN / AP TT NYHETSBYRÅNLudwig Augustinsson firar sitt mål mot Wolfsburg. Foto: CARMEN JASPERSEN / AP TT NYHETSBYRÅN
Ludwig Augustinsson firar sitt mål mot Wolfsburg. Foto: CARMEN JASPERSEN / AP TT NYHETSBYRÅN

Augustinsson slog till med sitt första ligamål

Publicerad

Svenskarna visar gryende form inför sommarens VM.

Ludwig Augustinsson gjorde i dag sitt första mål för Werder Bremen.

Svensken nickade in 1-0 på hörna redan i den fjärde minuten.

Landslagets vänsterback Ludwig Augustinsson har varit ett givet inslag i Werder Bremens startelva under säsongen. Även om starten var tuff för "Ludde" så har han med tiden spelat in sig i rollen som vänsterback.

Augustinsson målskytt

Totalt står han på 20 matcher den här säsongen och en assist. På söndagen ställs hans Werder Bremen hemma mot Wolfsburg och Bremen har fått en kanonstart på matchen.

Augustinsson nickade in 1-0 för Werder Bremen i den 4:e minuten och strax innan pausvilan kunde laget öka på till 2-0 genom Florian Kainz.

Den andra halvleken blev händelserik. Wolfsburg reducerade genom Paul Verhaegh - men det här var Bremens kväll. 

Florian Kainz fastställde slutresultatet till 3-1 i den 72:a minuten. I och med segern klev Werder Bremen över nedflyttningsstrecket upp på en 15:e plats, tre poäng före Mainz.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag