Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Buas ut – efter tidernas ”sämsta nationalsång”

Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Rachel Platten fick äran att sjunga den amerikanska nationalsången inför matchen mellan Utah Royals och Chicago Red Stars.

Det gick sådär.

Hela arenan buade ut den kända artisten – som tvingades be om ursäkt efter hjärnsläppet.

– Jag är så ledsen, sa hon i mikrofonen, skriver Busted Coverage. 

För två år sen dök Rachel Platten upp från ingenstans och levererade monsterhiten "Fight song", som i dag har drygt 260 miljoner spelningar på Spotify.

Sedan dess har hon flitigt anlitats som sångerska i samband med diverse idrottsevenemang i hemlandet USA, bland annat på MLB:s finalspel World series och vid basebollens allstar-matcher.

I helgen fick hon återigen chansen att sjunga den amerikanska nationalsången "The star-spangled banner" inför fotbollsmatchen mellan Utah Royals och Chicago Red Stars i NWSL (den amerikanska fotbollsligan för damer). Det hela slutade i en smärre katastrof.

 

MISSA INGET: Få de senaste nyheterna om ditt favoritlag – direkt i Messenger. 

Stjärnans hjärnsläpp – buas ut av publiken

36-åringen glömde helt bort texten till nationalsången och fick vid flera tillfällen börja om. Spelarna som hade radat upp sig på innerplanen hade svårt att hålla sig för skratt och publiken svarade med att bua ut Platten, skriver Busted Coverage – som beskriver det hela som "Rachel Plattens bidrag till priset för tidernas sämsta nationalsång".

Rachel Platten var förtvivlad efter hjärnsläppet på innerplan.

– Herregud, jag är så ledsen. Kan någon säga hur nästa rad går?.

Den kända artisten var även inbokad för en konsert på samma arena efter matchen och enligt sajten ska Platten ha stannat kvar för att genomföra den. Detta trots den dråpliga situationen innan matchen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!