Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Brutala bilderna: "Hon bara slog och slog"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ett brutalt slagsmål utbröt i den bosniska damligans första omgång.

Ligaspelaren Adna Ljubanović blev misshandlad av en motståndare som satte sig på henne och levererade knytnävsslag efter knytnävsslag tills ett gäng andra spelare grep in.

"Hon slog och slog. Det finns inte ord för att beskriva det här, det gick bortom alla gränser", skriver Ljubanovics klubb Mladost på Facebook.

Matchen mellan Mladost och Željezničar slutade 1-1, men slutresultatet överskuggades av tumultet som utbröt i 87:e matchminuten. En duell mellan Mladost-spelaren Adna Ljubanović och Zeljeznicar-spelaren Silvia Sekačić urartade då i en renodlad misshandel.

"Såg ut som en UFC-match"

Silvia fick övertaget och avlossade slag efter slag mot en liggande Ljubanovic. Bilderna av misshandeln har spridits över nätet – på initiativ av Mladost. Klubben vill nämligen se ett hårt straff för Sekačić.

"Efter att Adnu slagits till marken satt Sekačić på henne och bara slog och slog med sina knytnävar. Inte ens domaren Dervic Senad kunde få bort Sekačić, inte ens när det såg ut som en UFC-match, för Sekačić bara fortsatte att slå. Det krävdes att andra spelare grep in. Det finns inte ord för att beskriva det här, det gick bortom alla gränser", skriver Mladost på Facebook.

Foto: Facebook

"Stäng av henne på livstid"

Sekačić fick rött kort för förseelsen, men Mladost är inte nöjda där. De vill att det bosniska fotbollsförbundet griper in och delar ut en skoningslös portning.

"Det står klart för alla att det här beteendet inte är normalt. Såna här människor har inte i fotbollen att göra och hon måste bli avstängd på livstid", skriver Mladost.

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde, sportälskare?

Följ SportExpressen på Facebook och Twitter – för en ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!